Ezért fontos egy kapcsolat lezárása

Bemehet valaki egy kaszinóba, de addig nem játszhat, amíg meg nem győződnek arról, hogy rendelkezik pénzzel. Egy párkapcsolat esetében viszont nincs arra vonatkozó hiteles kontroll, hogy az illető benne van-e még az előző kapcsolatában, lezárta, elengedte-e azt, és így lép-e a következőbe.

Sőt, ha nem, akkor sokkal könnyebbnek tűnik mindezeket megtenni, amennyiben van valaki a háttérben, akinek a szerelme erőt ad a korábbi kötelékek feloldásához. Látszólag. A valóságban és a gyakorlatban azonban ez minden esetben kalamajkát okoz. Ha másért nem, akkor a rendezetlen alapra való építkezés miatt. 

Elég erő van benned ahhoz, hogy ne a mások, és főleg ne a saját károdra kelljen boldogulnod?

A szabadságért kirótt váltságdíj a kapcsolat korrekt lezárása, kiértékelése és elengedése. Megteheted, hogy mindezt túl soknak találod és egy huncut petákot sem fizetsz érte, azaz átugrod ezeket a lépéseket, de akkor később jön a fizetési felszólítás. Arra a számlára viszont már az lesz írva: „a boldogtalanság ára”.

rt2tg3

"Addig dönts, amíg lehetőséged van dönteni."

BEMUTATKOZÁS

Pilát Gábor vagyok – Párkapcsolati szakértő és buisness coach

Kizárólag olyan témákról írok és beszélek, amelyeket megtapasztaltam és bizonyosságom van benne.

Az elmúlt 25 évben közel 33.000 embert képeztem ki értékesítési, vezetői, és kommunikációs tréningeken, valamint, több mint 8 évig végeztem személyes coaching-ot, azaz terepmunkát az üzleti szférában.

Az itt szerzett tapasztalatok alapján, a párkapcsolati tanácsadáson, előadásokon és könyveimben is azt képviselem, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók.

Jelentkezés konzultációra