Oldal kiválasztása

Megtaláltad már az igazit?

“Megtaláltad már az igazit?” -hangzik el gyakran az érdeklődő kérdés, és ilyenkor konzekvensen másik lehetséges társa felől érdeklődünk. Miközben az igazit mindenkinek saját magában kellene megtalálnia, különben a sikeresnek látszó pártalálás éppen a szakadék felé löki az illetőt. Ilyenkor ugyanis a vágyott, és megtalált boldogságot a párkapcsolatból fogja eredeztetni, és az idővel óhatatlanul kialakuló kötődés miatt, hajlamosabb lesz ragaszkodni ahhoz akkor is, amikor már ő, vagy a másik fél nincs igazán jelen a kapcsolatban.

Ő, vagy a párja elkövetik a maguk etikátlanságaikat, és bizony akkor is, amikor már nem tisztelik, és nem Szeretik egymást. Abban az esetben viszont, amikor két olyan ember találkozik, aki már megtalálta önmaga oktalan boldogságát, kíváncsiak egymásra, és vonzódnak is egymáshoz, ott sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy valódi szeretetre, és egymás tiszteletére alapuló kapcsolat születik.

Természetesen egy szeretet kapcsolatnak is vége szakadhat, azonban annak az a sajátossága, hogy szeretettel ér véget. Az első esetben inkább beszélhetünk szeretet-gyűlölet kapcsolatról, ami viszont nem tud szeretettel véget érni. Pilát Gábor

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!