Tartozz közénk! 2017-10-27T13:50:51+00:00

T-Vitamin, a lélek vitaminja!

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-131497/2017

Mostantól minden vasárnap megkapod az e-mail fiókodba az ingyenes T-Vitamint (tabu mentesítő). Fogyaszd egészséggel!

Keresztneved:*
E-mail címed:*Az írásaim, videóim, melyeket itt megosztok veletek, szinte egytől egyik személyesen megélt tapasztalataimból fakadnak. Tudom, időnként a recept egyszerűnek hangzik, de a gyakorlati megvalósításhoz erősen kell akarnunk a változást. Képesnek kell lennünk a nézőpont váltásra. Anélkül nem fog menni. Lehet, hogy a párkapcsolatod nem éppen tökéletes, változtatnál, de nem tudod hogyan. Egyedül vagy és nem találsz társat magadnak, esetleg fel is adtad már. Megcsaltak, elhagytak és összetörtél, önértékelésed romokban hever. Nem tudod, hogy hol rontottad el, lépnél, de nem mersz?

Ahhoz, hogy a gyengeségekkel, hiányosságokkal szembenézzünk, igazi ERŐ kell! A csapások mindig lehetőséget teremtenek, ezért soha ne add fel! Első lépésként rázd le magadról a romokat. A kudarcok, csupán irányt mutatnak, hogy változtatni kell bizonyos dolgokon. Mindig van kiút a problémákból!

A közösségünket azért hoztam létre, hogy támogatást nyújtsak azoknak, akik megrekedtek és valóban keresik a kiutat az életükben. Itt megismerkedhetsz új emberekkel, új kapcsolatokat építhetsz, érdekes programokon vehetsz részt, amelyekről az elsők között értesülhetsz. Mindemellett olyan tartalmakat (írásokat, videókat) küldünk Neked, melyeket más csatornákon nem, vagy csak később érhetsz el. Megoszthatod a véleményedet, tapasztalatodat, ezzel segíthetsz másoknak, vagy ha úgy érzed, csupán csendes megfigyelőként is jelen lehetsz.

Számítok Rád!

Gábor