Szeress jól 2018-02-01T10:53:42+00:00
Szeress jól

 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Szeress jól! Párkapcsolati előadás pároknak és egyedülállóknak 2018. március 22., 19:00, Symbol Budapest 

Miért, lehet rosszul is szeretni?

  - Igen, lehet. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.  

És sokszor nem úgy, ahogy szeretnénk. A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.  

Mi mindketten erre tettük fel az életünket: Igyekszünk támogatni, és erősíteni az embereket. Nőket, férfiakat és párokat egyaránt. 

Mire ne számíts?  

Nincs nálunk a bölcsek köve, varázspálcával sem rendelkezünk, sőt, csupán attól, hogy eljössz az előadásra, nem ígérjük, hogy azonnal problémamentes, és boldog párkapcsolatod lesz, ami majd az örökkévalóságig tart.  

A Szeress jól! előadás arra szolgál, hogy a gyakorlatban alkalmazható tanácsok átadásán túl, gondolatokat ébresszen.  

 A sikerért meg kell dolgozni. A pilótát, a hídépítő mérnököt, a szakácsot nem elég elméletben kiképezni, hanem be kell gyakoroltatni vele a munka elvégzésének módját, a gyakorlati trükköket. Különben a repülők lezuhannak, a hidak összeomlanak, az étterem vendégei pedig ételmérgezéssel kerülnek kórházba. A párkapcsolatban kevés a szerelem megélt élménye, ha hiányzik a tudatosság, a felelősségvállalás, és a tisztesség.

Ebben a humoros, könnyed és szórakoztató, tabumentes és a végletekig szókimondó előadásban a leggyakrabban előforduló hibák megmutatásán keresztül szeretnénk minél több felismerést okozni, és azonnal hazavihető, gyakorlati tippeket adni a mindennapokhoz.  

Nőkhöz és férfiakhoz szólunk majd, nőként és férfiként, két különböző nézőpontból, egy színpadról. 

Mi a titok?  

"Emberként egyedül is kiteljesedhetsz, önmagadat és a hitedet magad is megtalálhatod, de igazi nővé, csak igazi férfi mellett válhatsz. És fordítva.  

Szüleim kapcsolata nem egy mégegdrága luxusvacsorával kezdődött, amikor a sokezres habzóbor elfogyasztása után apám a sportkocsival hazafurikázta anyámat, egy hatalmas zsákolással kimaxolták az estét, majd a harmadik menet után taxit hívtak.  

Viszont 50 év házasság után is odafigyelnek egymásra. Anyukám nem tesz sok cukrot és sót az ételbe, odafigyelve apám vérnyomására, édesapám pedig valamiert még úgy tudja, hogy nem csak hangulatjelekkel lehet kommunikálni, ékezet nélkül kommentelni a tükör-szelfit, ellenben egy Nőt függőleges állapotban is meg lehet ölelni.  

Rossz vicc lenne, ha arra a kérdésre, hogy "Miért sok a vàlás manapság?" az lenne a válasz, hogy "Azért, mert sok a házasság." Pedig ez nem vicc, inkább valóság, hiszen a kapcsolatok zöme nemhogy az 50 évet nem éri meg, hanem az 5 napot sem.  

De minthogy rossz alapanyagból nem tudsz jó vacsorát főzni, addig egy rikoltozó feminista, és egy szívdöglesztő macsó találkozása sem lesz szerencsés. "  

Pilát Gábor 

És akik végigkalauzolnak az estén: 

PILÁT GÁBOR  

A “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal megalapítója, melynek jelenleg több mint 100.000 követője van, s hetente 600-800 ember csatlakozik a közösséghez.

Gábor előtte 22 évet az üzleti világban töltött, értékesítési és vezetői trénigek megtartásával segítve több száz kis- közepes- és multinacionális vállalat több mint 25.000 munkatársának az életét.

Párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, mely máig több mint 6000 példányban fogyott el, a második 2017-ben került az olvasók kezébe, a harmadik pedig 2018-ban született meg.

Az országban és külföldön folyamatosan megrendezésre kerülő előadásokon túl egy saját rádióműsora, és egy tv műsora van (Dunakanyar FM, Eger TV), a TV2, és a Duna Tv állandó párkapcsolati szakértője. 

SIKLÓS KATALIN

A több mint tízezres követő bázissal bíró “Hétköznapi Hősnők” projekt és Facebook oldal alapítója, motivációs előadó és női önbizalom tréner.

Kata 2007. óta foglalkozik az önfejlesztés témájával oktatóként, tolmácsként és előadóként, de egészen 2016. januárjáig különböző szervezetek sorait erősítette. Akkor indította el női vállalkozókat tömörítő projektjét és edukációs blogját, hogy végre saját hangját hallathassa.

Azóta túl számos workshopon és rendezvényen, megjelentetett online és offline kiadványon, jelenleg első, tavasszal megjelenő könyvét véglegesíti, valamint már Dunakanyar FM műsorvezetőjeként is dolgozik missziója beteljesítésén: 

“Küldetésemnek tekintem, hogy nők tízezreiben változtassam meg pozitív irányba a magukról alkotott képet; hogy olyan hitet, inspirációt és tudást adjak nekik, amivel maradandót képesek alkotni.” 

A szerelem nem a gyávák műfaja 

Kitenni az asztalra a csupasz, meztelen szívedet úgy, hogy tudod, késsel-villával a kezében ül Veled szemben az, akiért dobog: BÁTORSÁG.  

Érezni, hogy bármelyik pillanatban felcserélheti puha csókjait élesen hasító szavakra, tettekre, és hidegvérrel vághatja el azt, ami Téged éltet… vagy elveheti, hisz nekiadtad: BIZALOM.  

Mindezek ellenére mégis megtenni, vállalni a páncél nélkül élés és a belehalás kockázatát: egy DÖNTÉS.  

Egy döntés, amit pusztán azért a különleges érzésért cserébe meghozunk, hogy aztán letéve a félelem mázsás súlyú homokzsákját, leírhatatlan magasságokba emelhessen minket.  

Tudod, az élet valójában élés, a kapcsolat kapcsolódás, a szeretet pedig szeretés. Nem Rajtad kívül álló dolgok, nem melletted vagy körülötted létező fogalmak. Bennük vagy. Te csinálod. Akkor is, ha szarul, félszegen vagy gyáván teszed.  

Szóval élj, kapcsolódj és szeress jól. Nagyon és bátran.  

Mert a szerelem nem a gyávák műfaja. S aki nem elég bátor, annak csak egy langyos pocsolya jut a végtelen óceánból.  

Siklós Katalin

MARADT MÉG BENNED KÉRDÉS? MEGPRÓBÁLJUK KITALÁLNI 🙂

Ha eljössz és mégis úgy érzed, Neked aztán semmit nem adott ez a program, csak szólj, és mi: Kérdés nélkül, 100%-ban visszafizetjük Neked az előadás teljes árát.  

Gyakran ismételt kérdések

- Nincs párom. Akkor egyáltalán nekem szól ez az előadás? Természetesen Neked is, hiszen valószínű pont az a célod, hogy legyen. Nyilván a majd valamikor megérkező másik fél állapotára nincs ráhatásod, viszont talán nincs is annál rosszabb, mint amikor becsap a rózsaszín gömbvillám, megjön a szerelem érzése, és Te pont azokból a dolgokból nem vagy felkészülve, ami viszont nagyon is Rajtad múlna.  

Pontosan ezért ez az előadás nem csak párokat, hanem magát az egyént is hivatott könnyedén felkészíteni egy harmóniában megélt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra. Szóval várunk szeretettel, bátran gyere egyedül is!

- Ketten jönnénk, de nem a párommal. Így is érvényes a páros jegy? Igen, nincsen erre vonatkozó megkötésünk. Szólj a barátnődnek, tesódnak, haverodnak, szeretődnek, édesanyádnak vagy bárkinek, akivel szívesen jönnél és válasszátok a páros jegyet, hisz pont Nektek szól!  

- Lesz más városban is Szeress jól! előadás? Igen, lesz. 🙂 A pontos helyszínekről és időpontokról a Tabuk nélkül a párkapcsolatról és a Siklós Katalin - Hétköznapi Hősnők oldalon is folyamatosan hírt adunk. Szóval kövess minket Facebook csatornáinkon és tuti naprakész leszel! Illetve iratkozz fel itt, és sok más információ mellett ezekről az infókról is biztos, hogy elsőkézből értesülsz.  

- Fogok-e tudni inni valamit az előadás előtt-után? Naná! A Symbol bárpultjai és mosolygós személyzete nagy szeretettel vár minket aznap este is.

- Hánykor kezdődik és meddig tart az előadás? Az előadást pontban 19:00-kor kezdjük, kapunyitás 18:30-kor. Érdemes előbb jönni, hogy kényelmesen helyet tudj foglalni, maradjon időd letenni a kabátodat és adott esetben még tudj inni is valami finomat. 

- Mi a pontos cím? Symbol, 1036 Budapest, Bécsi út 56.  

- Hol lehet leparkolni? A Symbol előtt, a Bécsi úton vannak parkolóhelyek, illetve pár lépésre a bejárattól egy őrzött parkolóudvar is található, ahol ott tudod hagyni az autódat.  

- Tömegközlekedéssel hogyan tudok a Symbolhoz eljutni? A BKV járataival is könnyű a megközelítés: A 9-es busz, 17-es, 19-es és a 41-es villamos is pár lépésre a céltól tesz le.

Várunk szeretettel, találkozunk március 22-én Budapesten, a Symbol-ban! 🙂