Konzultációim 2017-10-10T20:11:08+00:00

Konzultációim

„Addig dönts, amíg lehetőséged van dönteni. Ha te nem teszed meg a döntés akkor is megszületik csak nélküled, de abba már nem lesz beleszólásod.”

Az élet rövid!  Legyél Te a rendező!

Pilát Gábor

Véleményem szerint, a világ legjobb tematikájával és technológiájával megtartott előadás, könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés. Ezt a coachingot hívom „Életvezetési, Párkapcsolati konzultációnak”, amikor a lépésről lépésre kielemezzük az adott szituációt, élethelyzetet, megbeszéljük a szükséges teendőket és kitűzzük a célokat. 

Ennek hiányában sajnos még a megélt felismerések is idővel egy kellemes színházi élménnyé alakulnak át. De problémáiddal NEM VAGY EGYEDÜL! Mindig van megoldás!

Mit kell tudni a konzultácikóról?

Nagyon sok ember életében bekövetkezik az a pont, akár többször is, hogy úgy érzi valahogy nincs a helyén, úton van, de nem tart sehová. Él, de alig lélegzik. Megrekedt az élete.

Ilyenkor a szűk környezetünkben keressük azokat a csatornákat, személyeket, barátokat, barátnőket, akikkel átbeszéljük, kibeszéljük problémáinkat. Jó sírni a vállukon, mert megvigasztalnak, megértenek, együtt éreznek velünk, de ettől még az égvilágon semmi nem változik az életünkben.

Az emberek együttérzését szeretjük és szükségünk is van rá egy rövid ideig, de egyben egy csapda is lehet!  Észre sem vesszük és az együttérzés beletörődést vonz maga után. Furcsa emberi állapot ez, hiszen szeretjük sajnálni és sajnáltatni magunkat, de közben gyötrődünk. Ezalatt az életünk irányítása láthatatlanul kicsúszik a kezünkből, mert megszokottá válik a rossz helyzet és a boldogtalanság belenő a valóságunkba.

Ha mégis elkezd villogni a piros lámpád, és készen állsz a változásra, de nem tudsz egyedül kimászni a gödörből, engem itt megtalálsz. Segítséget kérni nem szégyen és nem bűn, főleg ha egy boldogabb élet elérése a cél!

“Szia Gábor! Tavaly voltam Nálad konzultáción. Lehet már nem emlékszel rá, de akkor azért kerestelek fel egy személyes beszélgetésre, mert nem volt kapcsolatom 3 éve. Mindent megcsináltam amiről beszéltünk és nemsokára rá történt valami fantasztikus velem, rátaláltam az igazira. Nem akartam hamarább írni, mert azt gondolom, hogy legalább 1 év kell ahhoz, hogy az ember kijelentse, ez egy komoly kapcsolat. Köszönöm a tanácsaidat. Nekem bevált amit mondtál. Sok sikert továbbra is! Köszönettel: Heni”

Az üzleti életben immár 20 éve trénerként, coachként végzem a munkám, ezalatt több ezer emberrel dolgoztam együtt, így az emberi viselkedést alaposan tanulmányozhattam. Magánemberként 44 év alatt sok mindent megjártam, a férfi nő kapcsolatoknak szinte minden formáját megéltem, az egyéjszakás kalandoktól a hosszabb rövidebb kapcsolatokig. Voltam agglegény, házas, ifjú apa, elvált férfi. Sok siker és legalább ennyi kudarc volt az életem során, ami oda vezetett, hogy ma már százszor tudatosabban élek. Elhivatottságot érzek, hogy a tapasztalataim alapján segítsek másoknak.

Érdekel a konzultáció, szeretnék többet megtudni!

Ha a konzultáció mellet döntesz

Fontos, hogy merj őszinte és nyitott lenni, mert csak így tudunk ránézni a problémáidra és annak okaira. Cserébe, emberséget, őszinte kritikát, a saját értékrendem szerinti racionális látásmódot tudok nyújtani. Így minden esélyünk megvan arra, hogy közösen hatékony megoldásokat találjunk. Segítségedre leszek abban, hogy górcső alá helyezzük és kikockázzuk egyesével azokat a „gócpontokat”, ahol nem boldogulsz egyedül, a döntéseket viszont magadnak kell meghoznod! Az átbeszélt teendők, változtatások alkalmazása viszont a mindennapjaidban elengedhetetlenek, mert csak ez hozza meg a kívánt sikert.

Gyakran vannak olyan élethelyzetek, amikben nem boldogulsz egyedül. Lehet, hogy legbelül érzed, mit kellene tenned, de nem tudod, hogyan valósítsd meg. Nézzünk rá együtt, miként tudsz hatékony megoldást alkalmazni.

  • bizonytalan vagy a döntésben?
  • szakítás vagy újrakezdés?
  • nem vagy/vagytok boldogok?
  • változtatnál, de nem tudod hogyan?
  • elbeszéltek egymás mellett?
  • hűtlenség, megcsalás, hogyan tovább?
  • lépnél, de nem mersz?
  • Válási problémákkal küzdesz?

Konzultáció megrendelése

Megrendelem a konzultációt!