Előadás 2017-10-27T07:51:51+00:00

Előadások megrendelése szervezetek, művelődési házak, cégek részére

Gábor szeretném veled felvenni a kapcsolatot egy előadás miatt!

Kedves Gábor,

hálásan köszönöm az Országos Állatvédelmi- és Állatjóléti Konferencián tartott motivációs előadásodat. Osztatlan sikerrel mindenire nagy hatást gyakoroltál. Azt tapasztaljuk, hogy az ilyen jellegű előadások felismeréseit leginkább a magasabb iskolai végzettségű, fiatalabb résztvevők kezdik azonnal alkalmazni, viszont az alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkező és/vagy 50-55 feletti résztvevők nem annyira nyitottak a tudatuk tágítására és a folyamataik újragondolására. Hála Istennek a fiataloké a jövő, így amíg őket ilyen jól tudjuk motiválni és gondolatokat ébreszteni bennük a tudatosság irányába, így jó remény van a fejlődésre. A motivációs tréninged rendkívül sokat lendít a kollektíván, amire hatalmas szükség van, különösen egy ilyen rendkívül érzékeny és sérülékeny területen, mint az állatvédelem.

Mészáros Gabriella – elnök – Magyar Állatvédők Országos Szervezete (MÁOSZ)

Szeretnél egy előadást megrendelni? A tréningek vagy előadások megrendeléséhez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő űrlap segitségével! Az űrlap kitöltése nem minősül megrendelésnek! Az érdeklődésed véglegesitése azután válik “megrendelésé”, hogy minden részletet megbeszéltünk. Az űrlap kitöltése és elküldése után személyesn én foglak felhívni.

A Heves Megyei Kormányhivatal Családbarát munkahelyek kialakításának projektje keretében Házasság Hete rendezvénysorozatot szervezett, amelynek kiemelt programja volt Pilát Gábor párkapcsolati tanácsadó és coach előadása a “Párkapcsolat végzetes buktatói, hogy elkerülhesd őket” címmel. A kitűnő előadásra sokan voltak kíváncsiak, minden korosztály képviselte magát. Nagyon jó példákkal támasztotta alá a harmonikus együttélés feltételeit, gyakorlati tanácsokat adva hallgatóságának. Felvázolta a párkapcsolatban gyakran előforduló negatív viselkedésmintákat és megerősítette a helyes és követendő magatartást. “Mint, minden dolog az életünkben, a párkapcsolat is teremtett, de ha az egyik fél leveszi róla a teremtés szándékát, akkor megszűnik létezni” summázta a szakember a párkapcsolat eszenciáját.

Réti Erika – Heves Megyei Kormányhivatal

Gábor szeretném veled felvenni a kapcsolatot egy előadás miatt!

MEGJELENÉSEK A MÉDIÁBAN

 • TV2  – Párkapcsolati szakértő
 • TV Eger – Heti rendszerességgel saját műsor
 • Rádió  – Bézs minden héten saját élő műsor
 • Life.hu– állandó szerző

MEGRENDELHETŐ ELŐADÁSOK

Motivációs előadás cégeknek. Mit szeretne kapni egy vezető? Elég buta kérdésnek tűnik. Természetesen a munkájuk iránt magasan motivált, kiegyensúlyozott és boldog embereket, akik anélkül, hogy különösebben foglalkozni kellene velük, rendkívül hatékonyan dolgoznak, tehát kézzel fogható eredménye van a munkájuknak úgy, hogy mindeközben a lehető legkevesebb “selejtet” állítják elő. Ha egy pillantást vetsz a meglévő munkatársaira és különbséget vélsz felfedezni, akkor csupán két dolgot tehetsz. Vagy azonnal elküldöd őket, és felveszed a hőn áhított ideális munkatársakakat, vagy a meglévőket kezded el faragni. Létezik egy harmadik lehetőség is, de azt nem javaslom. Így szól: “Eddig is működött a cég valahogy, ezután is megleszünk” Amennyiben vezetőként a csapatépítő tréninget kevésnek tartod a várt siker érdekében, a többnapos képzést pedig soknak, van egy köztes javaslatom.

Schachermayer Kft.

Gábor 2006 óta, azaz több, mint 10 éve rendszeres partnere cégünknek. A Schachermayer Kft ez idő alatt évi 1 milliárdról évi 2,5 milliárdra növelte forgalmát, létszámunk jelenleg 52 fő.

Pilát Gábor e 10 év alatt elsősorban az alábbi témákban tartott számunkra fejlesztő tréningeket, oktatásokat:

 • Cégvezetési „technológia”
 • Szervezési ismeretek
 • Értékesítés fejlesztés: területi képviselők és értékesítési vezetők számára
 • Együttműködésünk formái, keretei az alábbiakban sorolhatók fel
 • Helyzetfelmérő vezetői megbeszélések részünkről 1-3 fő részvételével
 • Fejlesztő tréningek részünkről alkalmanként 10-20 fő értékesítési munkatárs részvételével
 • Együtt utazások – közös vevőlátogatások alkalmanként mindig egy területi képviselőnkkel

Pilát Gábor saját kiadású hanganyagainak és nyomtatásban megjelent könyveinek ismeretében lefolytatott „eszmecserék”,  részünkről általában 1-2 vezető részvételével

Alkalmanként kb. 1 órás előadások a kiemelt vevőnk részvételével évente megrendezésre kerülő Schachermayer Partnernapokon, kb.  100 fős hallgatóság részvételével. A sok éve sikeres együttműködésünknek jó alapja a meglévő személyes szimpátia is, de az együttműködés sikerességének valódi okai – akár fejlesztő tréningről,  akár egy nagy vevőkörünk előtt tartott előadásról van szó,  – szerintünk mégis elsősorban az alábbi tényezőkben, értékekben fogalmazhatók meg: Jól érthető, világos, kifejezetten szórakoztató, jó stílusú beszéd. Nagyszerű memória (előadáskor nem az feje van az anyagban, hanem az anyag van a fejében). Többrétegű humor, a csak viccestől az akár filozófiai mélységű is. Párját ritkítóan gyakorlatias megközelítése a témáknak Különösen jó érzék az üzleti és a magánéleti ügyek egymással egységben való kezeléséhez: ahogy a jó orvos sem csak a konkrét panaszt kezeli, hanem az egész embert nézi és igyekszik jobb állapotba hozni, úgy Gábor is mindig megmutatja az üzleti és a magánélet egymásra hatásának működési módjait, és az egész embert nézi. Egységes szemlélet: Aki ezeket az előadásokat meghallgatja, úgy kap kedvet a témával tovább foglalkozni, hogy közben nem érzi magát elveszettnek egy tudásanyag-rengetegben, mert az egyes témák egymásra épülnek, egymással nagy harmóniában lévő megoldási utakat mutat, és az egész szemlélet kerek egésznek érződik. Amikor az mondjuk, hogy cégünknél Pilát Gábor működése folyamatosan sikeres volt, akkor ez nemcsak egy általános megállapítás, hanem annak a kifejezése, hogy a tőle tanult szemlélet a cégvezetőtől az értékesítési munkatársakig – természetesen különböző mértékben, de mégis – gyakorlatilag folyamatosan megjelenik a hétköznapjainkban, belső kommunikációinkban, ügyintézési módszereinkben. Cégünk eredményei (az ún. „statisztikák”), azaz a számok pedig valóban a mérhető eredményeket mutatják. Megjegyzésre érdemes még, hogy a Partnernapokon megtartott előadások után a hallgatóság zömét kitevő vevőink (és azok családtagjai) részéről is igen lelkes visszhangokat hallottunk.

Bognár András – cégvezető

Gábor szeretném veled felvenni a kapcsolatot egy előadás miatt!

Gábor szeretném veled felvenni a kapcsolatot egy előadás miatt!