Élj könyv 2018-03-24T17:40:32+00:00

ÉLJ! – könyv

A könyv ára: 3750 Ft. Kiszállítás: 1000 Ft. Összesen: 4750 Ft (bruttó). Fizetés: utánvéttel, a GLS futárnak (a számla a csomagban lesz). Szállítási idő: visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül a bejárati ajtódig.

Minden csomag könyvben ott lesz a Szeretet és Hit karkötő is!

Pilát Gábor - Élj

Pilát Gábor – Élj

Szeretnék megrendelni egy könyvet!

Ahhoz, hogy egy történetnek soha ne legyen vége, sosem szabad elkezdődnie. A Tied már elkezdődött, mint ahogy az enyém is. Szemtanúja voltál a születésednek, és szemtanúja leszel a halálodnak is. Ez tény. A hozzáállás viszont fontosabb, mint a tény, ugyanis azon tudsz változtatni. Élj meg hát minden pillanatot. A jókat élvezd, a rosszakról pedig tudd, hogy elmúlik.

Tudod, akármi is történik veled az életben, kisgyermekként ellopják a homokozóból a lapátodat, iskolásként megkapod az első egyesedet, tinédzserként közelebbről megismered a szerelmi bánatot, vagy felnőttként megszűnik a munkahelyed, nos, ez mind csak alapanyag. Alapanyag, amit az élet szállít neked. Az, hogy mit kezdesz vele, csak rajtad áll.

Kizárólag rajtad múlik, hogy a kudarcélményekből csupán annyit tanulsz, hogy léteznek, és még talán számíthatsz rájuk, vagy megérted a mögöttes összefüggéseket, és segítségükkel képes vagy javítani az életeden.

Amíg tükröt tartanak az orrod elé, és az bepárásodik, addig van lehetőséged tenni valamit. Hát tegyél.

Szeretnék megrendelni egy könyvet!

A könyvedet a GLS futár szállítja.