A biztos kudarc

Párválasztás (megpróbálva) női szemmel

A fiúk mostanában szebb lányok, mint a lányok, és olyanok lettek, mint a ketrecben élő vadállat, akinek reggelente ugyan dobják a húst, de a vadonban már éhen halna, mert elfejeltett vadászni. Ez persze nem könnyíti meg a párválasztást, de ettől még megtalálhatod a számodra igazi Férfit!

1. A férfi hódít, a Nő csábít. Ezért kizárólag azt a férfit fogod megbecsülni, aki meghódította a szívedet. Amikor egy férfi egy Nőt csupán gyűrűnek lát az ujján, akkor csak birtokolni akarja. Amikor többet szeretne, ékszerként néz rá, ami soha nem lehet a tulajdona. Az ékszer kereskedőkkel pedig egy Nő nem lép párkapcsolatra, mert egy Nő nem árucikk.

2. Csak azzal keveredj kapcsolatba, akit már az első pillanatban is tisztelsz.

3. Egy lépést se menj tovább, ha nem érzed magad a mennyekben az első csók alkalmával. Ha egy Nő nem lehet a vágy “tárgya”, elszürkül, mint a hamu.

4. Állj meg ezen az úton, ha nem élheted meg vele minden testi vágyadat, vagy nem tudod maximálisan, és élvezettel elfogadni az övéit.

5. Ha nem tudsz a párod első számú rajongója lenni az életben, nem te vagy az igazi számára.

6. Csak azzal a férfivel lesz kiegyensúlyozott a jövőd, akivel sok a közös. Érzésekben, gondolkodásban, ideákban. Mert lehet, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlóságok tartanak össze két embert, és nem a különbözőségek. Ez még akkor is így van, ha az elején szerelmesre dugjátok egymást…

7. Amikor először azt érzed, hogy nem vágyakozva fogadod a párod bókját és hódítási szándékát, akkor tetted meg az első kapavágást a kapcsolat sírja felett.

8. Sose a vonzerőd határozza meg az önbecsülésedet, mert így a boldogságodat egy külső dologtól teszed függővé, és kiszolgáltatottá válsz.

9. Egy úrinő száját ritkán hagyja el ez a mondat: “A Nőnek az agyát és lellkét is meg kell dugni.” Ettől még ezt várja a Férfitől…

+1: Engedd meg a párodnak, hogy önmaga legyen. És engedd meg magadnak is. Csak így maradhattok szabadok.

Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel.

Pilát Gábor

Szia Gábor!

A legutóbbi rádióműsorod is és nagyon megérintett, maga a téma is és úgy összességében az egész annyira rátapintasz a lényegre, hogy az néha már fáj, de azt gondolom pont ez a lényege annak amit csinálsz.
https://www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol/videos/2043907312545387/
Sejtem, hogy sok mindent át kellett élned az életben, a maguk mélységében. Nem mindenki képes úgy átadni ezeket a gondolatokat ahogyan te csinálod, örülök, hogy megtaláltam az oldalt és ezáltal Téged!

Sok mindenben segítettél már, ezt köszönöm. Örülök az új könyvednek ami hamarosan megjelenik, a címe is nagyon jó és remélem hogy minél többen felébredünk általa, abból a rossz álomból amibe oly sokan benne vannak, vagyunk. Nagyon jó egészséget és sok sikert Neked mindenhez!
Éva

Gyötrelmed oka

Furcsán vagyunk összerakva mi emberek.
Időnként az a személy is távoli emléknek tűnik, akivel tegnap jártál, időnként pedig a saját életedben a magad sérelmére elkövetett jogtalan behatolásnak éled meg a volt párkapcsolatodat, ami csak időben ért véget, térben azonban nem.

Lázadó szemszögből nézve a házasság a társadalmi elvárás jelképe, míg a válás a szabadságé. Vallási nézőpontból az ellenkezője. Aztán vannak olyanok, akik vallják, hogy a történelemben minden kétszer kerül színre. Egyszer dráma, egyszer bohózat formájában. Melyik az igazság?

Olyanok is akadnak, akiknek elég, hogy meg tudják egymást nevettetni és megértik egymást az ágyban, miközben a hagyományos és romantikus értelemben vett szerelem nem igen szerepel a kapcsolatukban, de van, akiket csaupán a szükség tart össze, vagy az, hogy mindegyik csendben összejátszik a párja el nem ismert vágyaival.
Hol az igazság?

A kívülállók számára ilyenkor persze teljesen érthetetlen, hogy mitől tartós a kapcsolat, melyben együtt él a fogoly és a börtönőr, a kalandokra vágyó és az otthon ülő, vagy a szépség és a szörnyeteg. Mindegy is, az ő életük. Ha nem tetszik, változtatnak. Ha nem, akkor még a helyükön vannak.

Egy biztos: minden gyötrelmed egy korábbi ballépésed következménye. Ha ezért hibáztatod magad, vagy ugyanazt a hibát követed el ismét, az a következő ballépés. Viszont az életed most kezdődik, minden más csak emlék.

Pilát Gábor

Könyveim…

Először jársz a Tabuk nélkülön? Itt kezdd el!
By | 2018-03-11T17:59:32+00:00 March 11th, 2018|Uncategorized|0 Comments