Ne keress ideált!

Ne kergess ideált!

A “nézd meg az anyját, vedd el a lányát” szinte biztos, hogy megfigyelésen alapuló mondás, de ennyi erővel ha egy Nő bicikli ülése parfűm illatú reggel, akkor alapja van az estére tartogatott reményteli izgalomnak? Amennyiben ezen szentencia fényében keresel kapcsolatot, lehet, hogy csalódással fekszel le, még akkor is ha aznap éjjelre kikapcsolod a gyerekzárat a kábeltévén.

Egy felmérés szerint nemcsak a férfiaknak, hanem a nőknek is hosszú az elvárás listája. Legyen tapintatos, érzékeny, rendelkezzen kiváló humorérzékkel, értsen a Nő lelkéhez, legyen romantikus, hűséges, nagylelkű, csodálatos szerető, és az sem baj ha szereti a macskákat.

Elméletben mindenki tudja, hogy ideális társ ugyanúgy nem létezik, mint ideális kapcsolat, azonban a gyakorlatban sokszor mégis ezt vadásszuk.  A reklámokban, a plakátokon, a mozivásznon  persze úgy tűnik, hogy van, sőt, onnan nézve még azt is elhisszük, hogy maradhat tiszta az istálló, miután bekerültek a lovak.

Sose írd felül logisztikával a tiszta érzéseidet. A kevesebb, valós értékeken alapuló igény megfogalmazása nem egyenlő az igénytelenséggel, és nem nélkülözi azt sem, hogy vonzónak találd az illetőt. És ha így találod meg a párod, nem mindegy, hogy könyvtárban ismerkedtetek meg, vagy egy felugró ablakban láttad meg a neten?

Pilát Gábor

Először jársz a Tabuk nélkülön? Itt kezdd el!
By | 2018-03-04T16:25:30+00:00 March 1st, 2018|Uncategorized|0 Comments