Közös-ülés kötelező?

Közös-ülés kötelező?

Amikor az együttlét már nem áldás, hanem inkább a házasságtétellel járó foglalkozási ártalom, akkor jönnek elő a lányregények legizgalmasabb részeit is meghazudtoló kifogások, azaz kezdetét veszi a szakadék felé vezető rejtett kommunikáció. Az, amikor jobb megoldásnak tűnik a valós okot úgy rejtve tartani, hogy a konfliktust és az aktust is elkerüljük. A “Fáradt vagyok”, vagy a “Bujkál bennem valami, szerintem beteg leszek” manapság már retrónak számít, mint a lencsi baba sárga ruhában. Sokkal trendibb ha bevállalsz némi mondvacsinált veszekedést, és akár sértőként, akár sértettként keveredsz ki az összetűzésből, nyertél. Legalábbis látszólag, és maximum egy kis időt. Már középtávon vesztest hirdethetsz.

A férfiak és nők kéjvágya és érzelmi élete eltérő, ami ráadásul időszakonként is változhat. Már fiatalkorban is lehetnek különbségek. A lányok általában szexért cserébe szerelmet, a fiúk “szerelemért” cserébe sz-e-x-et vágynak. A lányoknak meg kell érteniük, hogy nem kaphatnak igaz szerelemet testiségért, és a fiúknak is azt, hogy nem így igaz az egyenlet.

A párkapcsolatban nagy jelentősége van a testiségnek, azonban a házasságkötés nem garancia arra, hogy ezek a különbözőségek eltűnnek, illetve együtt változnak.

A férfinek nem szükséges puffadásra hivatkozni, és a nőnek sem kell a félelmeit megfogalmazni a szájzárról. Az őszinteség nem az a dolog, amiről elméleteket kell gyártani, vagy amiről csak a gyóntatóddal beszélhetsz.

Pilát Gábor

Először jársz a Tabuk nélkülön? Itt kezdd el!
By | 2018-02-05T06:21:00+00:00 February 5th, 2018|Uncategorized|0 Comments