Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel…

//Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel…

Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel…

Sose engedd meg a szeretteidnek, hogy megmondják hogyan szeress!

Pilát Gábor

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Pilát Gábor előadás-sorozata a Symbolban

Szeress jól!

2018. március 22., 19:00 óra
Symbol Budapest – Live Music Club terem (Budapest, 1036 Bécsi út 56.)

Kapunyitás 18:30

Belépő: 3200 Ft
Páros belépő: 5300 Ft!

Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel…

Amikor a tükörbe nézel, egy boldog arc néz vissza rád? Egyáltalán min múlik, hogy boldog legyél? Valószínűleg nem olyan szahar az életed, mint egy hajléktalannak. Valószínűleg egy egészen csinos lakásban vagy házban élsz, még akkor is ha van rajta hitel. Valószínűleg hatással van rád a nagy tévéden keresztül rád ömlő mocsok és valószínűleg vannak felejthető pillanatok a párkapcsolatodban. Vagy az egész felejthető. Esetleg nincs kapcsolatod és azon keseregsz, hogy nincs.

Talán láttál már olyan embert, akinek a nyaralása 95%-ban pihentető, nyugodt és örömteli volt és mégis két hétig arról az 5% -ról beszélt, arról, ami nem volt jó.

Ha a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszel, ezért első lépésben kövess el magad ellen egy merényletet. Dobj magadra egy Szeretetbombát. Nem a rövid ujjú inges, színes nyakkendős, csillogó szemű ügynök hurráoptimizmusáról beszélek, és nem is egy induló párkapcsolat kampányidőszakában megélt lángolásáról. A szeretetről.

Azért szükséges, hogy a szeretetbomba felrobbanjon Benned, és Benned robbanjon fel, mert így mindenre kihatással lesz, ami Veled kapcsolatos, ugyanis nem csak a „szerethető” dolgokat kell elárasztanod szeretettel, hanem mindet. Tudod a sivatagban nem nagy kihívás léböjt kúrát tartani, a tejjel-mézzel folyó Kánaánban annál inkább.

Pilát Gábor

#tabuknelkul

Most Te is megteheted, mert megérkezett az utánnyomás a nyomdából‼️😍🥁🍾🥂❤️
Köszönöm a türelmét, aki már megrendelte, de várakozásra kényszerült….🤔😕
Barátsággal,
Gábor

www.pilatgaborwebaruhaz.hu

A múlt árnyéka

Néha nem a nagy tragédiák döntik le az embert a lábáról, hanem az apróbb megrázkódtatások, és egy párkapcsolat se törvényszerűen a legádázabb történés miatt fut zátonyra. Azonban minden egyes ilyen esetben a kisebb dolog egy háttérben meghúzódó nagyobbat szimbolizál. A látszólag jelentéktelen mögött meghúzódik egy sokkal jelentősebb fájdalo, egy nagyobb veszteség, vagy kudarc, ami a jelenben aktiválódik.

Amikor például valakinek az értelmi képességét minősíti a párja, akivel egyébként szeretik egymást. Az illető összetörik, és nem is érti, hogy miért roppant meg ennyire a kritika súlya alatt. Nem is az a leértékelés küldte padlóra, ezt könnyedén lerá
zta volna magáról, mint kutya a vizet. Ennek hátterében esetleg az a mondat húzódik meg, amit a saját édesanyja mondott neki, akit szintén nagyon szeretett: “Nagy adománya az életnek, hogy ennyi ésszel áldott meg, mert a szépségedből nem fogsz tudni megélni.”

Most pedig leértékelik az eszét, és úgy érzi, hogy mindenét elvették. A kettő együtt már sok.

Ha a testedet nem kényezteted, nem gyötröd agyon, de elfogadod, hogy múlandó, akkor valószínűleg hosszú ideig fog szolgálni téged. A megélt gyötrelmeiddel hasonló a helyzet. Amennyiben feltárod azokat, rájuk nézel a maguk valójában, és ugyan el nem felejted őket, de nem élteted a figyelmeddel, akkor sok vizet nem fognak zavarni. Talán nem tűnik kis célnak, de csak a nagy célok hozzák elő a benned lakozó erőt és energiát.

Pilát Gábor

 

By | 2018-01-28T16:12:26+00:00 January 28th, 2018|Uncategorized|0 Comments