Szeress jól

Szeress jól‼️

Miért, lehet rosszul is szeretni?! Igen, lehet.

A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg. És sokszor nem úgy, ahogy szeretnénk.

A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.

Mi mindketten erre tettük fel az életünket: igyekszünk támogatni, és erősíteni az embereket. Nőket, férfiakat, párokat egyaránt.
Ezt tesszük majd a SZERESS JÓL! címet viselő közös előadásunkon is, melyet több város meghatározó helyszínére szeretnénk elvinni.

Ebben a humoros, könnyed és szórakoztató, tabumentes és a végletekig szókimondó előadásban a leggyakrabban előforduló hibák megmutatásán keresztül szeretnénk minél több felismerést okozni, és instant hazavihető, gyakorlati tippeket adni a mindennapokhoz.

Nőkhöz és férfiakhoz szólunk majd, nőként és férfiként, két különböző nézőpontból, egy színpadról. ☯️

Gyere el, várunk szeretettel! 🤗

Barátsággal,
Gábor & Kata

– – – – – – – – – – – – – –
Belépőjegy: 3.200 Ft
Vagy gyertek párban: 5.300 Ft-ért❣️
– – – – – – – – – – – – – –
Jegyvásárláshoz katt ide:
➡️ https://tixa.hu/tabuknelkulaparkapcsolatrol_symbol

Kedves Gábor!

Folyamatosan olvasom az írásaidat, amik eddig is sok erőt adtak! Februárban lesz egy éve, hogy kiléptem egy bántalmazással és folyamatos megalázással együtt járó házasságból. Elhagytam a férjem, egy gyerekkel, pénz nélkül, bizonytalan lakhatási körülmények közé költözve.

Jelenleg rendezett anyagi körülmények között élünk, van egy szuper munkám, fiam is beleilleszkedett a suliba, lefogytam 20 kilót és elhagytam a falusi farmeres divatot és elegáns -ruhás divatra váltottam.

Remek, hogy vagy a kétségbe esett emberek számára! Sok sikert kívánok! 😊 szép napot kívánok! 😊 Kriszta

A hiba benned van

A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg. De abban mindig. Az ego azonban képes beárnyékolni a szeretetet. Ilyen amikor szerelmet vallasz és csalsz. Amikor őszinteséget kérsz és te hazudsz. Szavakkal, tettekkel, érzésekkel, szexszel. Sőt, abban az esetben is így van, amikor boldogságra vágysz, de bántó vagy.

A szeretettel lenne hiba? Nem. A hiba benned van. Mert tisztelet nélkül a szerelem is gonosz. Mert szeretet nélkül minden gonosz, még az élet is. Ezért sose bántsd és sose engedd el azt, akiről tudod, hogy sohasem találnád meg újra.

Pilát Gábor

A vad és a vadász

Egy Nő számára sokszor az elköteleződöttségen alapuló, biztonságos kapcsolat a cél, ami a kapcsolat révbe érésével egyidőben a végállomást is jelenti. A férfi is beírhatja ezt a célt a navigációba, de neki gyakrabban az oda vezető úton megélt kalandok jelentik az örömöt. Amikor menet közben meg kell küzdeni a hétfejű sárkánnyal, hogy elnyerje a királylány kegyeit.

Mint a hétvégi horgászat a haverokkal. Amikor az amúgy igényes, már-már piperkőc pasik, képesek egy nyavajás hálózsákban aludni a vízparton, konzervből és zacskóból táplálkozni, miközben szétmarcangolják őket a vérszívó szúnyogok. És miért? Természetesen a zsákmányért. Azért a zsákmányért, ami nem tudna olyan akciós lenni a halpiacon, hogy megvegye, és ha a párja vinné haza, akkor több mint 100 kifogása lenne, hogy miért ne neki kelljen megpucolni a dögöket.

Jó esetben ugyanez a mechanizmus működik a Nő meghódításának esetében is. A jó eset arra értendő, amikor a férfi még nem kurvult el annyira, hogy már nem képes a vadászatra. Tehát amikor a Nő tálcán kínálja magát, vagy esetleg magára ölti a horgász-vadász szerelést, az olyan, mintha egy tele kádnyi halat öntene a pasi hálószobájának ajtaja elé.

Ez természetesen nem kizárólag a “zsákmány” megszerzésének erejéig igaz, hanem a későbbiekre is. Egy férfit begerjeszteni nem nagy ügy. A pasik képesek felizgulni egy női alakot ábrázoló posztertől, de ezt kis túlzással egy izgalmas film, egy bőséges vacsora, vagy egy motoros túra is képes ilyen eredményt produkálni. A kérdés tehát az, hogy a Nő mennyire képes jó értelemben hal és vad lenni, és a férfi mennyire képes nem rossz értelemben horgász és vadász maradni. A hullámok is elválaszthatatlanok a tengertől, így férfinak lenni is a Nőért érdemes, Nőnek pedig a férfiért.

Pilát Gábor

 

By | 2018-01-28T15:50:53+00:00 January 21st, 2018|Uncategorized|0 Comments