A megcsalás

3 hónap kellett ahhoz hogy rájöjjek, egy szociopatával állok szemben…

“Kedves Gábor!
Szeretnèk köszönetet mondani neked! Mindkét könyvedet kiolvastam. Nagyon odafigyeltem minden szavadra. És ennek hatására megfogadtam mindent amit mondtál, tudatosan úgy cselekedtem.

Dióhéjban annyit az én történetemről, hogy egy szakításon vagyok túl. Pár hónapja megismerkedtem egy fèrfival, minden nagyszerű volt, túlságosan is. Körülbelül 3 hónap kellett ahhoz hogy rájöjjek, egy szociopatával állok szemben. Szerencsére elég korán sikerült összeraknom a képet, nem kellett sok idő rá, de szerencsétlenségemre túl kèsőn ahhoz hogy ne szeressek bele. És ez a felismerés nagyon fájdalmas volt, hiszen beleszerettem. Fel tudtam mérni a helyzetet hogy innen menekülni kell, de ez piszok nehèznek bizonyult. Szenvedtem mint egy kutya. De aztán megfogadtam az olvasottakat. Mégpedig azt, hogy érzelemmel nem lehet elengedni. Mindazon túl amit leírtál, tudatosan mondogattam magamban akárhànyszor jöttek az emlékek, érzelmek, hogy NEM! Ő NINCS TÖBBET! NEM RÉSZE MÁR AZ ÉLETEMNEK! És hihetetlen, gyakorlatilag egyik óráról a másikra éreztem a megkönnyebbülést. És ezt tènyleg csak így lehet. Ésszel!

Ez így most leírva nem tűnik olyan brutálnak, de hidd el mèly depresszióban voltam heteken át. Gyakorlatilag bele is betegedtem.
Nagyon hálás vagyok neked, hogy segítettèl így ismeretlenül is! Remélem más is tud erőt meríteni a könyveidből! Tanácsaidat megfogadva kilábalni a szakításból és elengedni azt aki nem hozzánk való, és jól szeretni azt, aki igen.

További sok sikert kívánok a munkádhoz! Üdv: Nóra”

http://pilatgaborwebaruhaz.hu/spl/623662/Parkapcsolati-konyvek


Tudod mi az igazán szexi?

Az intelligencia, az szexi. A humorérzék, az is szexi. Az alázat, mely mögött magabiztosság lapul. Vagy amikor egy ember ki meri mutatni az érzéseit, mert rájött, hogy az álarc mögött sötét van és kevés a levegő. A bátorság. Amikor valaki nem az alapján hozza meg a döntéseit, hogy mit szólnak majd az emberek. Amikor egy Nő tud visszafogott lenni, de a szeme villanásából látod, hogy nagyon nem prűd. Aztán ott van a mosoly, amit nem azért kapsz, hogy lenyűgözzenek. És éppen ezért lenyűgöz, na az tudod, az nagyon szexi.

Pilát Gábor

#tabuknelkul

Egyszerűen csak egymásba szerettek

A férfinek nem volt luxusautója, nem volt vagyona, nem volt befolyásos pozícióban, és kigyúrt teste sem volt. A nő nem a szoliban, csak a szabad ég alatt barnult munka közben, nem csupán cézár-salátát evett, márkás ruhákat sem hordott, és zsebkutyája sem volt a vagyont érő táskájában.

Egyszerűen csak egymásba szerettek, és együtt éltek egy életen át. Igénytelenek lettek volna? Igen. A szó jó és nemes értelmében. Ajándékokban a nélkülözés miatt talán szűkölködtek, de szeretetben, tisztességben, és becsületben talán nem. Talán ezért boldogabbak is voltak.

Pilát Gábor

#tabuknelkul

By | 2017-12-17T17:44:36+00:00 December 17th, 2017|Uncategorized|0 Comments