Küzdj meg értem!


Ezért nemcsak írni érdemes, hanem élni is‼️🙏❤️🌈

“Kedves Gábor! Nem zavarni akarlak, csupán köszönetet mondani! Tudom, hogy hihetetlen, nekem is az, de amióta belelapozott a könyvedbe, a férjem is Téged olvas, és sok mindenben megváltozott a véleménye.
Évekig (15) kértem, hogy ne vegetáljon, hanem éljen végre. Ne miattam változtasson azon, ahogy él, hanem saját maga miatt. Én már lemondtam róla, mikor véletlen rátaláltam az Élj című könyvedre. Elmondtam neki, hogy mostmár max. Te segíthetsz rajta. Én befejeztem. Egy idő után jött, és beszélt. Beszélt a gondolatairól, a majdnem 50 éves ember, aki eddigre szinte már néma lett. Mosolygott és viccelődött….mikor megkérdeztem mi ez a változás? Azt felelte…de hát, Pilát Gábort olvasok…ugyanazokat mondja mint te, de ez valahogy mégis más…szóval Köszönöm! Ha a kapcsolatunkat nem is, azt hiszem ezt az embert megmentetted! Elkezdett élni, látni…még talán időben…üdvözlettel…Andrea.”

22228562_1973664699569649_5184292218022914317_n

Könyv: www.pilatgaborwebaruhaz.hu

Amikor fáj a szeretet

Ha úgy érzed, hogy mindenki szeret, akkor tedd le egy kicsit az ezoterikus könyveket.
Hiábavaló próbálkozás is lenne megkapni mindenkinek a szeretetét, de még nagyobb hiba lenne ha magadat nem szeretnéd maximálisan. Nem az önimádatról beszélek, ugyanis az nem az életet élteti, henem a véget sürgeti.
Sok esetben mások szeretete határozza meg a boldogságérzetünket. A boldogság iránti vágy azonban fájdalmat teremt, amikor azt nem kapjuk meg, így a boldogság hamar a fájdalom csírájává válik. A fájdalomtól megfogant és született vágy a fájdalomban keresi a beteljesedést, és minden bizonnyal a fájdalomban is ér véget.
Amikor egy szerző nem hisz az írása igazságában, az olvasók se fognak. Amennyiben valaki nem szereti önmagát, biztosan kevesebbet fog belőle kapni másoktól, meg akkor is, ha erre vágyik.
A világot sem tudod megmenteni, mielőtt magadat megmentenéd, úgyhogy ne legyen kétséged afelől, hogy a szeretet te magad vagy.
Pilát Gábor

Attól, hogy néha valami lé lélecsúszik a torkodon, nem fog megkörnyékezni a tartós boldogság. Amikor az ördög és az angyal békét kötnek benned, akkor inkább van esélyed.
Pilát Gábor

Az ő szerelme segített kijönni a sz@rból

Bemehet valaki egy kaszinóba, de adidg nem játszhat, amíg meg nem győződnek arról, hogy rendelkezik pénzzel.
Egy párkapcsolat esetében viszont nincs arra vonatkozó hiteles kontroll, hogy az illető benne van-e még az előző kapcsolatában, lezárta-e, és elengedte-e azt, és tisztán lép-e a következőbe. Sőt, ha nem, akkor sokkal könnyebbnek tűnik mindezeket megtenni, amennyiben van valaki a háttérben, akinek a szerelme erőt ad a korábbi kötelékek feloldásához. Látszólag. A valóságban és a gyakorlatban azonban minden esetben kalamajkát okoz. Ha másért nem, akkor a rendezetlen alapra való építkezés miatt. Amikor valami csak úgy tűnik mintha az lenne. Mint a bőrutánzat, ami mindig annak is látszik, ami: műanyagnak.
Elég erő van benned is ahhoz, hogy ne a mások, és főleg ne a saját károdra kelljen boldogulnod. A szabadságért kirótt váltságdíj a kapcsolat korrekt lezárása, kiértékelése és elengedése. Megteheted, hogy mindezt túl soknak találod és egy huncut petákot sem fizetsz érte, azaz átugrod ezeket a lépéseket, de akkor később jön a fizetési felszólítás. Arra számlára viszont már az lesz írva: A boldogtalanság ára.

Pilát Gábor

22047837_1969106410025478_1394750121016814970_o

By | 2017-10-18T14:20:56+00:00 October 8th, 2017|Uncategorized|0 Comments